Noniin, nyt on aika taas hieman päivitellä tilannetta.

Kesälomaa on ollut nyt  kaksi viikkoa ja loma jatkuu vielä elokuuhun asti. Kahden viikon aikana on tapahtunut paljon kaikenlaista.

Käytiin lauantaina (19.6) nopeasti mökillä ja laitetaan paikkoja kuntoon kesäasumista varten. Hommat jäi kyllä vähän kesken, koska rupesi satamaan, loppujen lopuksi aivan kuin saavista kaatamalla.

Samana lauantaina, kun päästiin kotiin eikun telkkarin ääreen nopeasti ja katsomaan Victorian ja Danielin häitä. Oli kyllä hienot häät, Victoria on kyllä todella kaunis!

Keskiviikkona (23.6) menen iskälle kahdeksi viikoksi, jonka jälkeen "muutamme" mökille kesäksi. Aina se kyllä yhtä paljon harmittaa, kun täytyy syksyllä palata kaupunkiin.

 

Olen tässä nyt jo monta vuotta haaveillut omasta koirasta... Perheemme entinen koira, pk. kääpiömäykky Sessi, lopetettiin vuonna 2004.

Eka tuntui, että se rotu on nyt ihan selvä juttu eikä siinä mitään. Ei se olekkaan. Tämä on nyt varmaan miljoonas kerta kun rotua miettii. Isäpuoleni haluaa mäyräkoiran, minä ja äitini mielummin (vaikka ei meillä mitään mäykkyjä vastaan ole) hieman isomman. Vaihtoehtoina on nyt ollut: staffordshirenbullterrieri, bokseri, bostoninterrieri (ja se isäpuolen haluama mäykky).

 

Pakko mainita, että parhaan kamuni labbisnarttu Mindi on kyllä niin suloinen ja ihana tapaus!  Käykää katsomassa lisää Mindin omilta sivuilta: http://www.mindinsivut.webs.com/

 

Seuraava kirjoitus joko ennen kuin lähdemme mökille tai kesäloman jälkeen. Siihen asti, näkemiin ja aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

terkuin Nitsku